tag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post6718691856125883988..comments2024-01-20T15:31:39.828+01:00Comments on O kuchni z uczuciem : Makowiec pod pierzynkąsmak i uczuciehttp://www.blogger.com/profile/04191441095289310241noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post-73815266500494941952017-12-11T20:21:01.159+01:002017-12-11T20:21:01.159+01:00Witam, masę makową można nakładać od razu. Pozdraw...Witam, masę makową można nakładać od razu. Pozdrawiam smak i uczuciehttps://www.blogger.com/profile/04191441095289310241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post-67828803438046803252017-12-11T19:32:12.259+01:002017-12-11T19:32:12.259+01:00Serdecznie dziękuję, właśnie szukałam takiego prze...Serdecznie dziękuję, właśnie szukałam takiego przepisu na ciasto z makiem, ale nie makowiec. Wygląda pysznie, przepis bez dziwactw i na pewno będzie smaczny.<br />Masę makową nakładamy od razu, czy to powinno trochę przestygnąć? Magdahttps://koszenasmieci.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post-71125246640045763322017-12-10T06:45:51.918+01:002017-12-10T06:45:51.918+01:00wygląda pysznie ;)wygląda pysznie ;)Lenahttps://www.blogger.com/profile/10990217535431893601noreply@blogger.com