tag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post7359102010012290923..comments2024-01-20T15:31:39.828+01:00Comments on O kuchni z uczuciem : Fasolka po bretońsku.smak i uczuciehttp://www.blogger.com/profile/04191441095289310241noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post-68579485656780804412016-02-07T22:59:06.438+01:002016-02-07T22:59:06.438+01:00Woda musi być około 3 cm nad fasolą, w razie potrz...Woda musi być około 3 cm nad fasolą, w razie potrzeby uzupełniać wodęsmak i uczuciehttps://www.blogger.com/profile/04191441095289310241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post-64358226554663559492016-02-07T21:38:02.543+01:002016-02-07T21:38:02.543+01:00Jaka ilością wody zalac ponownie? Jaka ilością wody zalac ponownie? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post-42615556849924623022015-02-03T10:04:45.416+01:002015-02-03T10:04:45.416+01:00Z pieczarkami fajny pomysł. :)Z pieczarkami fajny pomysł. :)smak i uczuciehttps://www.blogger.com/profile/04191441095289310241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3124024200709203232.post-57934696151291526932015-02-03T10:01:30.572+01:002015-02-03T10:01:30.572+01:00Uwielbiam, bardzo sycące danie. Robiłam ostatnio z...Uwielbiam, bardzo sycące danie. Robiłam ostatnio z pieczarkami.klaudyna148http://kociolek-pysznosci.blog.plnoreply@blogger.com