O kuchni z uczuciem
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
Spis potraw od A do Ż
Kontakt
▼
Kategorie
(Przenieś do…)
Strona główna
Alkohole i napoje
Bułki
Ciasta
Ciastka
Dania jednogarnkowe
Desery
Do pieczywa
Granole i płatki
Kasze
Kuchnie świata
Makarony
Mięsa
Naleśniki i gofry
Pieczywo
Pierogi i kluski
Placki i placuszki
Podroby
Potrawy z jajek
Przekąski
Przetwory
Ryby
Sałatki
Sery
Sosy
Surówki
Śledzie
Tarty
Warzywa
Wędliny
Zapiekanki
Zupy
Gry planszowe recenzje
Recenzje książek
▼
środa, 31 grudnia 2014
Wafle z kajmakiem.
Składniki:
4 wafle kwadratowe
1 puszka kajmaku
Wykonanie:
Przekładać cienką warstwą kajmaku wafle, a następnie przycisnąć całość.
Włożyć do lodówki.
Bardzo szybko i smacznie.
2 komentarze:
Anonimowy
16 marca 2017 19:16
ale podgrzać ten kajmak czy co?
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
smak i uczucie
16 marca 2017 21:00
Nie trzeba podgrzewać, lecz cienko smarować wafle
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
ale podgrzać ten kajmak czy co?
OdpowiedzUsuńNie trzeba podgrzewać, lecz cienko smarować wafle
Usuń