O kuchni z uczuciem
Strony
Strona główna
Spis potraw od A do Ż
Kontakt
środa, 31 grudnia 2014
Wafle z kajmakiem.
Składniki:
4 wafle kwadratowe
1 puszka kajmaku
Wykonanie:
Przekładać cienką warstwą kajmaku wafle, a następnie przycisnąć całość.
Włożyć do lodówki.
Bardzo szybko i smacznie.
2 komentarze:
Anonimowy
16 marca 2017 19:16
ale podgrzać ten kajmak czy co?
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
smak i uczucie
16 marca 2017 21:00
Nie trzeba podgrzewać, lecz cienko smarować wafle
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
ale podgrzać ten kajmak czy co?
OdpowiedzUsuńNie trzeba podgrzewać, lecz cienko smarować wafle
Usuń