niedziela, 10 maja 2015

Koktajl bananowo-jabłkowy

Koktajle ze świeżych lub mrożonych owoców możemy przygotowywać
przez cały rok.
Mogą nam zastąpić drugie śniadanie czy deser. Są bardzo szybkie w przygotowaniu i świetnie smakują.

Składniki:

2 banany
1 duże jabłko
1 pomarańcza
2 łyżki miodu
3/4 szklanki wody mineralnej

Wykonanie
Jabłka obrać , usunąć gniazda nasienne i pokroić w mniejsze cząstki.
Pomarańczę obrać i  podzielić na mniejsze części.
Wszystkie owoce wraz z miodem zmiksować na gładko.
Dolać wody i wymieszać.
Smacznego


Koktajl bananowo-jabłkowy


4 komentarze:

  1. Jak jest banan to już jestem uszczęśliwiona. kocham bananowy smak i według mnie banan zawsze nadaje unikalnego smaku wszelakim koktajlom. Ekstra połączenie. Zdrowe i pyszne:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Dla nas idealne połączenie! :D

    OdpowiedzUsuń